1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Malbec og mad

Oprettet d. under Druer, Mad og vin

Malbec-vine har typisk en dybrød farve, med en intens rubin-nuance med violette og blålige nuancer, der kan grænse op til det sorte. I løbet af vinens første to år er farven mørk kirsebærrød som med tiden bliver mere Bourgogne-rød i farven.

I næsen er det blomster, vilde frugter og nødder som møder dig først. Blandt de vigtigste aromaer kan du finde kirsebær, blommer, kaffe, chokolade, læder, trøffel, vanilje og rosiner. I de vine som har været i kontakt med egetræ, vil du også kunne finde nuancer af vanilje.

Malbec-vines smag er varm, blød imødekommende og med meget behagelige tanniner. Smagsnuancer af blommesyltetøj, chokolade, tørret frugt og vanilje. Med tiden kommer der også toner af tobak, peber, kanel og læder.

Malbec-vine er typisk ret fyldig, blækagtig og med et tilpas niveau af bløde tanniner. Nogle Malbec-vine har mere i sig end noter af mørkefrugter, de kan være overraskende krydret, røgfyldt og endda have nuancer.

Malbec vine passergenerelt rigtig godt til kødretter. I særdeleshed til krydrede retter, krydret lam eller grillet kød. Men prøv en Malbec-vin til magert kød, ænder eller kalkun. Du kan endda parre Malbec med fyldige, fede fisk med fed smag. Det vil også fungere overraskende godt.

Du finder vores sortiment af vin lavet på Malbec her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar