1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Sangiovese og mad

Oprettet d. under Druer, Mad og vin

Sangiovese er på grund af sin alsidighed tilbyder Sangiovese-vine en bred vifte af smag fra det meget jordiske og rustikke til runde og frugtige. Uanset hvor Sangiovese-druerne er blevet dyrket, besidder den altid en smag af kirsebær og subtile toner af tomat.

 

Når du næste gang prøver en Sangiovese, så prøv at give dig tid til at dufte til den i et stykke tid. Du vil opdage, at aromaerne bevæger sig mod tørrede kirsebær, figner og roser - især hvis vinen er ældre.

 

Sangiovese går fint i spænd med en bred vifte af retter på grund af dens mellem fyldige krop og velsmagende karakter. Sangiovese fungerer perfekt sammen med stegt kød, spekepølser og hårde oste.

 

Vegetarer glæder - Hvis du servere Sangiovese-vin med vegetarisk mad, skal du sørge for at smør og olivenolie, da fedmen hjælper med at skære gennem vinens tanniner.

 

Du finder vores vine med Sangiovese her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar