1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Sauvignon Blanc og mad

Oprettet d. under Druer, Mad og vin

Noget af det der gør Sauvignon Blanc unik i forhold til andre hvidvine, er dens urteagtige smagsnuancer.

Afhængig af hvor modne druerne er, når de plukkes, vil en Sauvignon Blanc vins smag variere fra rank med frisk syrlighed til blomsteragtig fersken.

De klassiske duftnuancer omfatter som grønne æbler, pære, kiwi, passionsfrugt, guava, nektarin og som nævnt fersken. Andre nuancer som også forekommer i Sauvignon Blanc er blandt andet paprika, stikkelsbær, basilikum, Jalapeño, nyslået græs, selleri og tomatstilke.

Sauvignon Blanc passer med sine grønne toner godt til retter med lignende grønne urter. Hvis retten har ingredienser som persille, rosmarin, basilikum, koriander eller mynte, er chancerne for, at Sauvignon Blanc vil gøre sig godt temmelig gode.

Sauvignon Blanc går fint i spænd med hvidt kød som kylling, svinekoteletter og kalkun. Samt fisk som havaborre, kuller, ørreder, torsk, rødfisk, helleflynder, muslinger, krabber og hummer.

Brug gerne grønne urter som persille, basilikum, mynte, estragon, timian, fennikel, dild, purløg og rosmarin i retten. Krydder eventuelt med hvid peber, koriander, fennikel, gurkemeje og safran.

Du finder vores sortiment af vin lavet på Sauvignon Blanc her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar