1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Om os

Vintenso ApS er en nystartet vinbutik, som er opstået pga. vores kærlighed til vin. Vi er livsnydere med hang til hygge, som bl.a. involverer et godt glas vin, helst i selskab med andre. Den personlige relation er vigtig i mange af livets forhold, også i oplevelsen af et godt glas vin.

Vi tilbyder et relativt begrænset udvalg af bobler, hvidvin, rødvin samt dessertvin hovedsagligt fra mindre producenter i forskellige vinområder i verden. Vi har fokus på kvalitet og vi sælger kun vin som vi selv har smagt og kan lide.

Vi ønsker, at du får en intens oplevelse, når du drikker vin fra Vintenso. Du kan købe her på nettet, men vi organiserer også gerne vinsmagninger. Her kan du komme til at lære mere om vores vin og hvorfor vi har valgt at importere netop de flasker.

Vi forsøger at holde priserne nede primært ved ikke at have nogen fysisk butiksadresse og ved at have en stram lagerstyring. Vi sælger helst i hele kolli á 6 eller 12 flasker; man kan jo altid dele med venner eller familie, hvis 6 flasker er lige i overkanten. 

Vi håber, at møde dig her i netbutikken eller til en smagning. Og skulle du have spørgsmål eller kommentarer, er du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontakt-formular.