Hvilke vine passer godt til chili og stærkt krydret mad?
Rieslingdruen er det første bud. Riesling giver vine med en citruskarakter, der fungerer godt til mange asiatiske retter. Mosel Riesling er for eksempel fantastisk til tandoori, og vine lavet på den mildere Weissburgunderdrue vil også fungere godt sammen med de krydrede retter.
Sauvignon Blanc fra Chile indeholder smagsnuancer, der også findes i chilipeber og paprika. Hvilket også gør den til en klassisk ledsager til de stærke retter.
NB: Vin med et højt alkoholniveau har en tendens til at give en brændende fornemmelse i eftersmagen, når de parres med krydrede retter.
Velbekomme!
Tilmeld dig vores mailservice hvor du får gode råd og de bedste priser. Tilmeld dig her:
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.