For rigtig mange er påske ensbetydende med, at der skal lam på bordet. Og når der skal lam på bordet, så skal der også vin med som ledsager.
Lammekød har sin egen unikke sødme hvor selv udskæringen, krydderierne og tilbehøret på tallerkenen er med til at sætte scenen for hvilken vin som passer bedst til retten.
Lammekødets unikke sødme finder du ikke i okse- eller kalvekød. Hvilket blandt andet kommer til udtryk ved at der er krydderier som matcher bedre til kødtyperne end andre. Som for eksempel mynte som passer genialt til de fleste lammekødsretter.
Som det gælder for de fleste mad og vin sammensætninger, spiller netop tilbehøret, krydderierne og udskæringen af lammekødet en altafgørende rolle, når der skal vælges den helt perfekte vin til lam.
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.