Fedtkant har godt af modspil fra syre i vin. En italiensk Sangiovese er et perfekt match til at rense ganen efter fedtkanten er blevet nydt.
Sangiovese er en af de blå druer, med højt frugtsyreniveau. Samtidig har den en god balance med tannin, og få kan som Sangiovese skabe ranke vine. Syrligheden i rødvin er fremragende som ganerenser og til at give modstand til det fede i maden.
Lader du fedtet gøre kødet saftigt og smagsfremmende, så gå gerne efter en rødvin med god syrlighed.
Sangiovese fra hele Toscana er et godt valg. Ikke mindst hvis du bruger frisk mynte elle myntegelé som tilbehør. En 100% Syrah vil også være fin.
Sangiovese, f.eks. Rosso di Montalcino, Brunello di Montalcino
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.