Påskemenuen varierer meget afhængigt af familiære og kulturelle traditioner kombineret med de personlige præferencer. Valg af vin til menuen afhænger af hvilken mad du serverer. Herunder følger nogle generelle anbefalinger til nogle af de mest populære retter...
Lam
Vælg en rødvin med middel til fuld krop og gode tanniner, såsom en Vega Vella, Rioja Crianza 2017 eller en Bordeaux-blend inspireret rødvin som AltaCima, Ensamblaje 2017. De passer begge godt til lam.
Fisk
En frisk hvidvin som AltaCima, Sauvignon Blanc 2018 passer fint til fiskeretter.
Skinke
En let og frugtagtig hvidvin som Martin Conrad ”Conradus” Riesling Trocken 2022 supplerer fint smagen af glaseret skinke.
Æggeretter
En let og frisk hvidvin, såsom AltaCima Sauvignon Blanc 2018 eller alternativt Martin Conrad Weißburgunder 2021, kan være gode valg til retter med æg.
Find dine påske vine her:
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.